Sukuseuran hallituksen kokous 9.9.2012. Kuvassa vasemmalta alkaen:  Kirsi Suutari, Reijo Suutari, Jukka Suutari, Lea Romppanen, Markku Suutari. Kokous pidettiin Kajaanissa Sunit Oy:n kokoustiloissa.
 
 
Sukuseurankokous 15.7.2012. Sukuseuran kokous 2012 pidettiin Pyörteen tilalla Kajaanissa, missä kokousisäntinä toimivat Mirja ja Markku Suutari. Katso Kuvagalleriasta  Heikki Sarvikiven ottamia valokuvia tapahtumasta.
 

Sukuseuran kevätristeily 13.4.2013 M/S Europe. 24 suvun jäsentä osallistui sukuseuran järjestämälle kevätristeilylle 13.4.2014. Ohessa ryhmäkuva osallistujista. Ohjelmassa oli mukavaa yhdessäoloa. Laivalla kokoontui sukuseuran huvitoimikunta ja kaikilla risteilylle osallistuneilla oli mahdollisuus osallistua ideariiheen koskien sukuseuran toimintaa. Kuvia tapahtumasta lisää kuvagalleriassa.
 
 

Heikki Sarvikivi täytti 60 vuotta 19.5.2013. Puheenjohtaja Lea Romppasen valtuuttamana Eero Suutari (Järvenpää) kävi luovuttamassa Anjalankoskella Heikille sukuseuran viirin tämän syntymäpäivänä. Heikki on yksi sukuseuran perustajajäsenistä ja toiminut ensimmäisessä hallituksessa varapuheenjohtajana. Onnittelut Heikille!
 
 
Suutari sukuseuran edellinen hallitus oli myöntänyt sukuseuran viirin Lassi Suutarille hänen täyttäessään 60 vuotta 17.4.2012. Nykyinen puheenjohtaja Lea Romppanen kävi 9.7.2013 luovuttamassa Sotkamossa viirin Lassille. Lassi on edistänyt sukuseuran toimintaa pitkäaikaisena tilintarkastajana ja nykyään toiminnantarkastajana. Lisäksi Lassi on tehnyt seuran hallitukselle toimintaa koskevia ehdotuksia. Onnittelut Lassille näin jälkikäteen! 
 
 

Elokuussa 16. – 18. 2013 olimme Pälkäneellä Hämeessä pelaamassa Golfia. Sukuseuramme jäsen Marjatta Asikainen opasti puolisonsa Matin kanssa omalla KäkiGolf kentällä meitä Golfin saloihin. Lopuksi pidimme leikkimielisen joukkue kisan, kun olimme harjoitelleet hieman pelaamisen alkeita. Voittajajoukkue sai mukavan päivän päätteeksi KäkiGolf-printatut golf-pallot. Kuvassa Lauri, Ville, Taina, Hannu, Kikka, Lea, jolle tuli voitto myös yksilötasolla ja opettajana toiminut
Marjatta.


Suutari sukuseuran kesäretki 20.7.2014

Lähdimme Kajaanista linja-autolla klo 8:00 ja matkasimme Suomussalmelle Jaloniemelle, missä nautimme pullakahvit, minkä jälkeen aloitimme tutustumisen talvisodan tapahtumiin Suomussalmella ja Raatteentiellä oppaamme Lassi Within johdolla. Matkasimme linja-autolla Jalonniemestä Suomussalmen vanhan keskustan kautta Raatteenporttiin ja sieltä edelleen Raatteentietä pitkin vartiomuseon rajapuomille saakka. Matkan aikana Lassi antoi varsin kattavan kuvan talvisodan kulusta ja kuinka taistelut ovat edenneet. Pysähdyimme matkan varrella mm. Purasjoen puolustusasemalle ja tutustuimme Raatteentien vartiomuseoon.

Paluumatkalla pysähdyimme raatteenporttiin, missä ruokalimme ja oppaamme Lassin johdolla tutustuimme talvisotanäyttelyyn sekä katsoimme Raatteentien taisteluista kertovan videon.

Raatteenportista siirryimme takaisin Jalonniemeen, missä pidimme pienen levähdystauon, minkä jälkeen siirryimme katsomaan teatteri Retikan kesäteatterin esitystä Kaikenkelin Kaikkonen. Näytelmä on Eero Schroderuksen kirjoittama varsin humoristinen kuvaus 50- ja 60-luvun Hyrynsalmelta, missä tällöin vaikuttaneita henkilöitä Schroderus on käyttänyt henkilöhahmoina näytelmässään. Näytös oli loppuunmyyty ja katsomassa oli arviolta 1400 katsojaa. Väliajalla nautimme pullakahvit. Esityksen jälkeen palasimme takaisin Kajaaniin.

Lisää valokuvia retkestämme löydät kuvagalleriastamme. 

 


Sukuseuramme ikäjäsen Mauno Suutari juhli 80-vuotispäiväänsä 20.8.2014 Lahdessa Sibelius-talon Piano-kabinetissa. 
Lämminhenkisessä tilaisuudessa pidettiin juhlapuheita ja laulettiin Kainuun marssi.Kesäkuussa 2013 vietti 60-vuotispäiväänsä sukuseuran puheenjohtaja Lea Romppanen
Seuran entinen varapuheenjohtaja Markku Suutari luovutti Lea-siskolleen sukuviirin Hyvinkäällä vietetyissä juhlissa.


  

"Jos nousemaan ei sitä saa, niin sentään jalat  uppoaa! Jos nouse ei; niin vierii se. 
Eteenpäin taikka sivuille. Vaan taaksepäin? Ei enempää! Silloin äijä alle jää!"

 Näillä edesmenneen taiteilijan Juice Leskisen sanoilla sukuseuran puheenjohtaja Lea Romppanen luovutti seuran pitkäaikaiselle ja arvostetulle entiselle varapuheenjohtajalle Markku Suutarille miehen tahtoa, saavutuksia ja periksi antamattomuutta kuvaavan TAHTO-patsaan Markun juhliessa 60-vuotistaivaltaan lokakuun alussa 2014 Vuokatissa.Lauantaina 11.7.2015 Suutari sukuseura kokoontui Sotkamossa Naapurinvaaran kodalle. Taustalla kaunis Nuasjärven maisemat. Kodalta siirryimme Sotkamon elikuvateatteriin katsomaan Perinnesavotta elokuvaa. Kuvia tapahtumasta löydät kuvagalleriasta kansiosta "sukutapaaminen2015"Sunnuntaina 12.7.2015 kokoonnuimme Suutari sukuseuran muistomerkille Suutarinkylällä Vaalan VeneheitossaTämän jälkeen siirryimme viettämään sukusuhlaa ja pitämään sukukokousta Vaalan Lamminahon tilalle Oulujoen maisemiin. Katso kuvia tapahtumasta kuvagalleriassa kansiosta "sukutapaaminen2015"Sukuseura Suutarin kesätapaaminen järjestettiin 2.7.2016 Tampereelle teemana lentopallon maailmanliiga. Mukana oli parikymmentä henkilöä. Kokoonnuimme Ravintola Plevnaan, joka on Keskustassa Finlaysonin alueella. Ruokailtuamme Sammelvuon Seppo kertoi omaa ja perheensä lentopallotaustaa sekä valotti myös Suomen ja koko kansainvälisen lentopalloliiton toimintaa. Kyse on maailmanlaajuisesti erittäin isosta lajista!

Seppo on toiminut Suomen, Euroopan ja kansainvälisen lentopalloliiton erilaisissa luottamustehtävissä ja on ollut keskeisesti vaikuttamassa Suomen lentopallojoukkueiden kansainväliseen menestykseen. Koko Sammelvuon perhe on ansioitunut lentopallossa niin kansallisesti kuin kansainvälisesti. Miesten lentopallomaajoukkueen päävalmentaja Tuomas Sammelvuo on tuonut lisää näkyvyyttä lajille. Katsomoissa on entistä enemmän katsojia ja peleissä huikea tunnelma. Suuri joukko faneja seuraa kannustamaan joukkuetta myös Suomen rajojen ulkopuolelle.

Iltapäivällä siirryimme Hakametsän halliin seuraamaan maailmanliigan pelejä. Ensin Portugali - Kanada ja toisena pelinä Suomi vastaan Kuuba. Tunnelma kentällä ja myös kentän laidalla oli mahtava varsinkin Suomen voittaessa pelin.
Lopuksi tapasimme lentopallomaajoukkueen päävalmentaja Tuomas Sammelvuon, ja ojensimme hänelle sukuseuran viirin.  Tilaisuus oli herkkä ja lämminhenkinen, upea!  Katso kuvat tapahtumasta klikkaamalla tästä.

 
 
SUUTARI
SUKUSEURA RY
  

SUUTARI

SUUTARINEN

 

 
 
 
Suutari Sukukirja
Tiedustelut:
Jukka Suutari
p. 040-5841710
 
 
 
 
Sivujen ylläpitäjä: Hannu Suutari, p. 040-563 9383, hannu.suutari@sunit.fi