Sukuseura Suutarin kesätapaaminen järjestettiin 2.7.2016 Tampereelle teemana lentopallon maailmanliiga. Mukana oli parikymmentä henkilöä. Kokoonnuimme Ravintola Plevnaan, joka on Keskustassa Finlaysonin alueella. Ruokailtuamme Sammelvuon Seppo kertoi omaa ja perheensä lentopallotaustaa sekä valotti myös Suomen ja koko kansainvälisen lentopalloliiton toimintaa. Kyse on maailmanlaajuisesti erittäin isosta lajista!

Seppo on toiminut Suomen, Euroopan ja kansainvälisen lentopalloliiton erilaisissa luottamustehtävissä ja on ollut keskeisesti vaikuttamassa Suomen lentopallojoukkueiden kansainväliseen menestykseen. Koko Sammelvuon perhe on ansioitunut lentopallossa niin kansallisesti kuin kansainvälisesti. Miesten lentopallomaajoukkueen päävalmentaja Tuomas Sammelvuo on tuonut lisää näkyvyyttä lajille. Katsomoissa on entistä enemmän katsojia ja peleissä huikea tunnelma. Suuri joukko faneja seuraa kannustamaan joukkuetta myös Suomen rajojen ulkopuolelle.

Iltapäivällä siirryimme Hakametsän halliin seuraamaan maailmanliigan pelejä. Ensin Portugali - Kanada ja toisena pelinä Suomi vastaan Kuuba. Tunnelma kentällä ja myös kentän laidalla oli mahtava varsinkin Suomen voittaessa pelin.
Lopuksi tapasimme lentopallomaajoukkueen päävalmentaja Tuomas Sammelvuon, ja ojensimme hänelle sukuseuran viirin.  Tilaisuus oli herkkä ja lämminhenkinen, upea!

Katso kuvat tapaamisesta kuvagalleriasta, klikkaa tästä.


 
SUUTARI
SUKUSEURA RY
  

SUUTARI

SUUTARINEN

 

 
 
 
Suutari Sukukirja
Tiedustelut:
Jukka Suutari
p. 040-5841710
 
 
 
 
Sivujen ylläpitäjä: Hannu Suutari, p. 040-563 9383, hannu.suutari@sunit.fi